- Otthon úgyis jobbat csinálsz, és a pizzasütés amúgy is jó szórakozás.
- Te választhatod ki, hogy milyen alapanyagokkal dolgozol, így elkerülheted azt a szerencsétlen trappistát, az agyonfűszerezett szószokat és a felismerhetetlen feltéteket.
- A tésztagyúrás simán felér egy kisebb edzéssel. Valld be legalább magadnak, hogy rád is fér..
- Olcsóbb és a borravalót megspórolva vehetsz hozzá egy sört.
- Nem kell az unalmas bolonyais, hawaii, húsimádó és a többi remek fantázianévtől agyfaszt kapnod miközben rendelsz.
- Ha igazán jót csinálsz, a barátaid le lesznek nyűgözve, és sorban állnak majd a receptedért. Persze nem fogják elkészíteni, de majd nagyot lök az egódon, ha az esti buliban felemlegetik, hogy mennyire jót ettek. Elégjó skill, simán becsajozol vele.
- Csak friss alapanyagokkal és fűszerekkel dolgozol. ez nem igazán jellemző azokra a pizzériákra amikből rendelni lehet. Ugye mondanom sem kell, hogy mekkora a különbség a friss és a szárított fűszerek között
- A tésztát negyed óra alatt összedobod, és az elkövetkező 24 órában bármikor felhasználhatod. Ha pedig a sütődet rendesen felfűtötted, akkor kevesebb mint 10 perc alatt kész a vacsorád.
- Tudod milyen jó illata van a sülő pizzának? Persze, hogy tudod, te is biztosan megéhezel, ha elmész egy olasz étterem mellett. Na pont olyan illatok lesznek a lakásodban.
- Komolyan egy kihűlt ipari vacakra vágysz, amit egy óra amíg kivisznek, bele van ragadva a dobozba, a futár csúnyán néz rád, ha nem adsz elég jattot, és amikor kinyitod a dobozt meglepődve nézed, hogy a szórólapon nem úgy nézett ki a remekjó tengerikütyüs pizzád, sőt a kagylónak olyan színe van ami nincs is..
Ebből talán kitalálod, hogy holnap egy pizzás poszt következik, amiben majd jól megmutatom, hogy otthon is tudsz jó pizzát készíteni. És ne nyávogj, hogy nincs elég időd, meg hogy nem tudod a sütődet eléggé felmelegíteni. Amíg a kifogásaiddal foglalkozol, simán meggyúrod a tésztát. Most viszont jönnek a vendégek..
Update: ha mindezt kivitelezni szeretnéd, akkor a receptet itt találod.