Na, ha beszerezted a lisztet, a joghurtot és a vized sem zárták el, akkor vegyél elő egy zárható edény. A célnak bármi megfelel, egy nagyobb befőttesüveg vagy egy tál, amit majd gondosan lezársz frissen tartó fóliával.
A következő feladatok pontos betartásával el is indulsz a csodás házi kenyeredhez vezető úton.
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál joghurt
- fél evőkanál langyos víz
Ezeket keverd jól össze, zárd le az edényt, és szobahőmérsékleten hagyd állni.
(nothingbutonions.com)
Mindezt holnap csináld, és akkor együtt kezdjük az egészet. Mindennap friss fotókkal, és újabb komoly műveletekkel jelentkezem. Ha van kedved, te is készíts fényképet, és küldd el nekem mailben, vagy töltsd fel a Facebook-ra. A végén csinálok egy albumot, hogy kinek hogy sikerült. Ezzel remélhetőleg együtt megmutatjuk másoknak, hogy mennyire egyszerű egy, a boltinál sokkal finomabb kenyeret készíteni. Persze az egyéb posztok sem maradnak el a közös kenyérkészítés közben. Hajrá!
Ha nem tudod miről is van szó, itt elolvashatod és bármikor csatlakozhatsz.